Our People

Moreel kompas

Onze mensen brengen onze woorden in de praktijk. Gedreven door een innerlijk kompas streven zij een betere toekomst en brede welvaart voor iedereen na. Vanuit een holistisch aanpak ontwerpen we betaalbare, gezonde en duurzame leefomgevingen waar mensen, bedrijven en de natuur gedijen. Innovatie, creativiteit, veerkrachtigheid én openheid, we hebben het allemaal in huis. Hierdoor is Ballast Nedam Development een inspiratiebron voor partners die doelen waar willen maken.

Team

Maak kennis met ons team van impactmakers. Wil jij onderdeel uitmaken van de meest klimaatpositieve gebiedsontwikkelaar van Nederland? Bekijk de Careers-pagina en wordt onderdeel van onze beweging.

Kerem Günaydin President
Onno Dwars Chief Executive Officer
Sana Derksen Chief Operating Officer
Eray Koçay Chief Investment Officer
Maarten Wittens Regiodirecteur Zuid - West
Gerdy Kraus Senior Developer
Matthijs Weggemans Senior Developer
Dirk van den Reek Acquisition manager
Nick Strating Developer
Richard de Jong Developer
Tessa Haarler Developer
Robbert Rogge Developer
Rosa Bos Developer
Sam Kapper Developer
Jacob Versteeg Conlledo Developer
Carolien Vlaar Developer
Pim Kroon Developer
Charmaine Ree Developer
Jules Sanders Developer
Saul Henrion Verpoorten Developer
Michelle Verkerk Assistant Board
Michelle ter Weele Office Manager
Vincent Bakker Head of Sales & Marketing
Gilan Beune Marketing & Communications
Ingrid Wijnia Senior Legal Counsel (Legal Manager)
Ömer Cufadar Asset Management Director
Jaap Labrie Head of Finance
Rob Ruijgrok Administrator Project Accounting
Jaco Fourie Investment Analyst
Nathalie Everts Controller
Kevin Lee Controller
Navin Jokhan Financial administrator
Deniz Berkan Unsal Technical Director
Alper Caldiran Head of Technical Operations
Firat Bereket MEP manager
Ayça Yetiskin Cost Specialist
Maarten Fuchs Technical Developer
Kamil Boynuegri Design Strategy Lead

Defining Economy

Achter de filosofie van Ballast Nedam Development staat een enthousiast team dat beschikt over uitgebreide kennis en ervaring, aanpakkers die bereid zijn om onze visie steeds te heroverwegen en bij te sturen. We willen namelijk het verschil maken in onze sector. Dat zit in ons DNA, in Nederland, maar ook wereldwijd met ons internationale moederbedrijf Renaissance en partner IFC (World Bank). Wij dragen bij aan de systeemverandering die nodig is om de weg naar een circulaire economie te versnellen.

Defining Life with Partners

Vanzelfsprekend stopt onze filosofie niet bij onze eigen organisatie, wij werken met de beste architecten en adviseurs van Nederland. Samen met NGO’s verwezenlijken maatschappelijke doelen waarin gebiedsontwikkeling een grote rol kan spelen. Zo hebben wij als gebiedsontwikkelaar partnerschappen gesloten met NGO’s zoals: JOGG, Vogelbescherming Nederland, Jantje Beton, Verenigde Naties (SDG’s en WHO) en ondersteunen wij op lokaal niveau bij onze projecten een breed scala aan initiatieven. Wij willen ook meten wat de impact is en staan open voor experiment, dit doen wij samen met universiteiten en onafhankelijke instituten. Door onze unieke samenwerkingen hebben wij een uitgebreid trackrecord opgebouwd waarin onze gebiedsontwikkelingen aantoonbare maatschappelijke baten opleveren.