Schipper: nieuw deelgebied in De Haven Spijkenisse, 7 april in verkoop

02 april 2021
31 kadewoningen en 26 appartementen met eigen parkeerplek en mogelijkheid voor ligplaatsen. Prijzen vanaf € 199.500.

Wonen aan het water, tussen het stadscentrum en de Oude Maas. Het kan straks in de geliefde nieuwe woonwijk De Haven Spijkenisse. Daar gaat op 7 april een nieuw deelgebied in verkoop: Schipper. Het gaat om 31 kadewoningen en 26 appartementen met de uitstraling van pakhuizen en grachtenpanden. De prijzen variëren van € 199.500 euro tot circa € 499.500 euro (v.o.n.). De woningen zijn zeer duurzaam en hebben allemaal een eigen parkeerplaats en mogelijkheid voor ligplaatsen voor boten.


Schipper: wonen in een sfeervolle havenomgeving 

Deelgebied Schipper is het nieuwste deelgebied in De Haven Spijkenisse. Schipper krijgt een echte oud-Hollandse havensfeer. De ligging pal aan het water leent zich daar perfect voor. Door de meeste woningen iets op te tillen, wordt het zicht op het water verbeterd, de kades zijn geheel voor informeel gebruik beschikbaar. De woningen zijn vanaf de achterzijde vanaf een privé parkeerplaats te bereiken. De sfeer van de haven wordt ook door de afwisseling in de architectuur gekenmerkt. Er komen vrijwel geen identieke woningen voor die direct naast elkaar liggen, maar ook in woningplattegronden staat afwisseling centraal. De woningen op de bovenste verdiepingen hebben, omdat ze onder de kap liggen, extra verdiepingshoogte.

Schipper: Online inschrijving 7 april

De officiële verkoop van het nieuwe woningaanbod in De Haven Spijkenisse start 7 april. Het zal gaan om een online inschrijving. De kadewoningen krijgen woonoppervlaktes van circa 176 tot ongeveer 199 vierkante meter. De appartementen krijgen oppervlaktes van zo'n 47 tot circa 128 vierkante meter. Met dit gevarieerde aanbod is er voor iedereen wat wils in dit deelgebied. De woningen zijn klaar voor de toekomst, ze zijn gasloos, energieneutraal en komen, net als de appartementen (EPC=0,26), in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. Bewoners zijn bovendien vrij in de keuze van een keuken. Op de hoogte blijven van Schipper? Kijk dan op: www.schipperspijkenisse.nl 

De Haven Spijkenisse: nieuwe stadswijk tussen rivier en centrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek. Schipper is ontworpen door INBO architecten, ontwikkeld door Ballast Nedam Development en de realisatie is in handen van Ballast Nedam West. Deze ontwikkeling maakt onderdeel uit van gebiedsontwikkeling De Elementen, waar recent de 1500ste woning werd opgeleverd. In opdracht van VOF Dijkzone heeft Ballast Nedam Development Schipper ontwikkeld. De VOF Dijkzone in Spijkenisse is een samenwerking van Ballast Nedam Development, Dura Vermeer en VORM.

De verkoop van de woningen is in handen van TW3 makelaars
+31 10 300 7117
Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam
www.schipperspijkenisse.nl