Guldenwater

In Guldenwater zullen in het Van Leeuwenhoekkwartier 177 fraaie appartementen en 7 royale parkwoningen door Ballast Nedam Development gerealiseerd worden. 41 van deze appartementen, o.a. aan de Ireneboulevard, park- en Nieuwe Grachtzijde, en de 7 royale parkwoningen aan het van Leeuwenhoekpark, zullen wij in verkoop brengen. De overige woningen zullen  in het vrije sector segment worden verhuurd. De koopappartementen variëren van 44 tot 139 m2 en hebben balkons op het zuidwesten, zuiden of zuidoosten. Er is ook een aantal appartementen met een royaal dakterras.

De parkwoningen zijn royale vierlaags woningen van circa 200 m2 met een tuin en de mogelijkheid voor een dakterras. Prachtig gelegen aan het van Leeuwenhoekpark waant u zich middenin de stad toch in het groen. Doordat de woonkamer op de gehele eerste verdieping ligt heeft u een schitterend uitzicht hierover.

Bij Guldenwater koopt u met een appartement of parkwoning een huis dat voldoet aan de laatst standaard. De woningen worden standaard gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. Door goede isolatie, ventilatie en vloerverwarming bent u er van verzekerd dat u een aankoop doet die helemaal van deze tijd is. Verantwoordelijk richting de volgende generaties en op de korte termijn fijn vanwege het comfort. Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.guldenwater.nl

 

Locatie

Delft

Tags
  • Woningbouw
Projectgegevens

Looptijd ontwikkeling: 2018

Aantal woningen: 7

Aantal appartementen: 177