Start verkoop energie neutrale woningen Nordtland Almere

De online verkoop van Nordlandt in Almere is gestart. Het gaat om 69 gasloze woningen waarvan 45 ruime rijwoningen en 24 twee-onder-een-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig. Het merendeel is energieneutraal. 

Nordlandt
Wonen met het gevoel alsof je op vakantie bent. Dat is mogelijk in Nordlandt. Omgeven door water verrijst een nieuwe woonwijk Nordlandt. Een fijne wijk die is geïntegreerd in de bosrijke omgeving.

In totaal worden 69 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd bestaande uit extra ruime rij-hoekwoningen en bijzondere twee-onder-één-kapwoningen in de populaire jaren ‘30 stijl. Met een breedte van 5,10 tot 5,40 zijn ze alle woningen ruim opgezet. De woningen beschikken over een lichte woonkamer met open keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Op de beneden verdieping is er comfortabele vloerverwarming aanwezig en er bevinden zich drie slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast zijn diverse individuele aanpassingen en opties mogelijk zodat de woning geheel naar u wens wordt.

De woningen variëren van 120m2 GBO voor een tussenwoning tot 151m2 GBO voor een twee-onder-een-kapwoning. De koopsommen zijn voor de rijwoningen vanaf € 275.500,- en voor de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 394.500,-.  Meer informatie is te vinden op de website van Nordlandt: www.nordlandt.nl.

Noorderplassen
Nordlandt is uniek gelegen tussen de Noorderplassen met 240 hectare open water en bestaand bos. Om de hoek bevinden zich kilometers recreatiestrand, diverse speeleilanden en vele hectaren groen. Ook het gezellige stadcentrum van Almere is op een steenworp afstand. In de buurt zijn diverse faciliteiten te vinden zoals een gezondheidscentrum, basisscholen, kinderdagverblijf en een sportschool.