Start verkoop energieneutrale woningen Lanthuijsen in Langedijk

Start verkoop van Lanthuijsen in Langedijk start op 5 juli 2018 van 17.00 tot 19.00 uur in restaurant De Burg, Dorpsstraat 571, 1723 HA Noord-Scharwoude; informatie via www.lanthuijsen.nl. Het aanbod bestaat uit 38 energieneutrale woningen waarvan 26 ruime rijwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig. Lanthuijsen is een project van ontwikkelaar Ballast Nedam Development.

Westerdel
Gelegen in de gemeente Langedijk, ook wel de groene achtertuin van de Randstad genoemd, verrijst een nieuwe woonwijk: Lanthuijsen. Met een overdaad aan flora en fauna, kilometers vaarplezier door het Rijk der duizend eilanden en vele hectaren groen in het recreatiegebied Geestmerambacht is Langedijk een waar paradijs in Noord-Holland.

Lanthuijsen bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling, scholen en andere voorzieningen zoals een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf. En ook de stedelijke gezelligheid is vlakbij: de schitterende binnenstad van Alkmaar ligt bijna om de hoek.

Lanthuijsen
Met alle voordelen van Westerdel wordt Lanthuijsen een levendige wijk met een dorpse uitstraling, omgeven door groen en water.

In totaal worden 38 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd bestaande uit bijzonder ruime rij- en hoekwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen in de populaire jaren ‘30 stijl. Met een breedte van 5,40 tot 6,00 meter zijn alle woningen ruim opgezet. Alle woningen beschikken over een lichte woonkamer met open keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Op de benedenverdieping is comfortabele vloerverwarming aanwezig en er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping. De woningen zijn met diverse individuele aanpassingen en opties geheel naar wens te maken.

De koopsom voor een rijwoningen is vanaf € 275.500,- . Een twee-onder-een-kapwoningen is verkrijgbaar vanaf € 372.500,-.  Meer informatie is te vinden op de website van Lanthuijsen: www.lanthuijsen.nl en Bakker Schoon Makelaardij, Telefoon (0226) 343455.