Start verkoop Gezicht op Delft

De verkoop van de appartementen en grachtenpanden Gezicht op Delft in Nieuw Delft start op 14 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Sociëteit Het Meisjeshuis, aan de Oude Delft 112 in de historische binnenstad van Delft. Het aanbod bestaat uit 17 grachtenpanden en 25 appartementen, allemaal inclusief parkeerplaats. Gezicht op Delft is een project van ontwikkelaar Ballast Nedam Development en is onderdeel van het omvangrijke nieuwbouwgebied Nieuw Delft.

Nieuw Delft
Het toevoegen van een omvangrijk nieuwbouwprogramma rondom het nieuwe station en stadskantoor is een unieke kans voor Delft en voor Ballast Nedam Development omdat wij ongeveer 1/3 van het programma ontwikkelen. Dit centrale stadsgebied kent een herontwikkeling met een omvang van ca. 1000 – 1500 nieuwe woningen en appartementen op een plek waar voorheen de trein zich door de stad slingerde. Deze laatste rijdt nu ondergronds, waarmee de binnenstad van Delft alle ruimte kreeg om Nieuw Delft te ontwikkelen. Een stedelijk gebied met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Delft kent een zeer ruim aanbod in winkelen, wonen, leren, werken en ontspannen in een mix van oud en nieuw. En niet te vergeten: reizen. Het splinternieuwe station van Delft voldoet aan alle moderne eisen.

Gezicht op Delft
Gezicht op Delft is het derde project van Ballast Nedam Development in Nieuw Delft, eerder ontwikkelde we de projecten Floris en Guldenwater, en in de nabije toekomst zullen we ook met andere projecten in Nieuw Delft naar buiten komen.

In totaal worden 42 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd bestaande uit bijzonder royale grachtenpanden aan de Westsingelgracht en een appartementencomplex met 21 luxe appartementen en 4 penthouses. Gezicht op Delft is ontworpen door FARO Architecten uit Lisserbroek.

Appartementen
Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. Het eerste appartement, kent twee verdiepingen en is feitelijk een maisonnette met een eigen entree aan de Westsingelgracht. Verdieping twee tot en met vijf van het complex telt steeds vijf vierkamerappartementen en verdieping vijf en zes zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2
De top-penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras.
Alle appartementen beschikken grenzend aan de living over een eigen buitenruimte met prachtig uitzicht. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van Gezicht op Delft.
De appartementen zijn te koop vanaf circa € 550.000 v.o.n. met enkele specials vanaf € 485.000 v.o.n. De penthouses zijn te koop vanaf € 1.040.000 v.o.n.

Grachtenpanden
De 17 grachtenpanden kennen allemaal vijf woonlagen en hebben de entree aan de autovrije Westsingelgracht. De auto parkeert u op eigen erf aan de achterzijde van uw grachtenpand, onder een deel van de eerste verdieping en de terrastuin. De begane grond doet daarmee dienst als royale entreepartij met toilet en berging. De eerste en tweede verdieping zijn twaalf meter diep en zo’n vijf meter breed, de eerste verdieping heeft extra hoogte met een binnen maat van 3m. Hier bevinden zich de living in combinatie met een royale open woon-leef-keuken, al dan niet extra met elkaar verbonden door een vide. Aan de achterzijde van de eerste verdieping bevindt zich uw terrastuin van zo’n dertig vierkante meter. Verdieping drie heeft twee ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom, en de badkamer. Op deze etage is ook het tweede toilet. De vierde verdieping tenslotte heeft twee slaapkamers, een berging en de technische ruimte, die u ook als extra berging kunt benutten.

De grachtenpanden zijn te koop vanaf € 800.000 v.o.n.

Afwerking
De afwerking van alle woningen in Gezicht op Delft is uiterst luxe. Qua duurzaamheid presteren de woningen beter dan de opgelegde normen en waarden. De woningen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd en zijn zo goed als energieneutraal, want gebouwd binnen de visie van BENG (Bijna Energie Neutraal gebouw). Verantwoord richting de volgende generaties en op de korte termijn voor uzelf riant vanwege het hoge wooncomfort.

Meer informatie is te vinden op de website www.woneningezichtopdelft.nl en via onze makelaar; Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, Tel.: 015-2125288