Start verkoop Gezicht op Delft

14 september 2020

De verkoop van de appartementen Gezicht op Delft in Nieuw Delft gaat van start! Het iconische appartementengebouw bestaat uit 21 tijdloze appartementen en 4 spectaculaire penthouses, allemaal inclusief eigen parkeerplaats. Ook is er een mogelijkheid voor een dubbellaags XL-penthouse en is er een zeer bijzondere stadsmaisonette met directe toegang vanaf grachtniveau opgenomen in het project. De woningen in dit project zijn klaar voor de toekomst en komen in aanmerking voor een groenhypotheek door het zeer duurzame ontwerp. De inschrijfperiode waarin kopers hun voorkeur bekend kunnen maken loopt van 15 september om 17:00 tot zondag 27 september 23:59.

Gezicht op Delft

Proef de sfeer van een stad die bol staat van de geschiedenis en ervaar dagelijks wat Gezicht op Delft u allemaal te bieden heeft vanuit uw royale appartement met buitenruimte. Geniet van onbezorgd wonen in een historische omgeving. Gezicht op Delft ligt in de luwte van het centrum, zodat u profiteert van het beste uit twee werelden. De dynamiek van het bruisende leven in de historische binnenstad én het comfort van een rustige, groene en waterrijke omgeving vanwege de ligging aan de Westsingelgracht enerzijds en het Van Leeuwenhoekpark anderzijds. Luxe wonen in een royaal appartement biedt u een schitterend perspectief.

De appartementen zijn comfortabel, superzuinig in energieverbruik en het glasvezel netwerk maakt internetten thuis supersnel. De hoogstaande architectuur, het schitterende uitzicht op het water van De Kolk, de historische binnenstad van Delft met zijn vele horeca en terrassen om de hoek, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid maken Gezicht op Delft tot tijdloos icoon om in te wonen.

Tijdloze appartementen

Met een appartement in Gezicht op Delft koop je een levende Hollandse meester. Een heerlijke uitvalsbasis op loopafstand van het historische centrum. De appartementen van ‘Gezicht op Delft’ zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier-kamer appartementen met metrages van 120 tot 150 m2. De appartementen hebben grenzend aan de living een eigen royale buitenruimte.
Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. De centrale entree van het gedistingeerde complex is gesitueerd aan de Ireneboulevard, waar ook het openbaar vervoer diverse halteplaatsen heeft. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain met de mogelijkheid tot het plaatsen van een oplaadpunt.

Maisonnette

Een special in het project is een tweelaagse maisonnette met een eigen voordeur aan de Westsingelgracht en terras op het zuiden.

4 spectaculaire penthouses

De verdiepingen zes en zeven zijn beide uitgerust met twee spectaculaire penthouses. In deze exclusieve penthouses is niets aan het toeval overgelaten; de beste uitzichten de grootste terrassen en ruime gebruiksmogelijkheden. Op de zesde verdieping beschikken ze over een enorm terras aan drie zijden van het appartement van 150 respectievelijk 124m2. Op de zevende verdieping hebben de penthouses een zeer groot balkon van circa 22m2. Bij elk penthouse hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain, zoals gezegd ook met mogelijkheid tot het plaatsen van een oplaadpunt.

Duurzaamheid

Qua duurzaamheid presteren de woningen beter dan de opgelegde normen en waarden. De woningen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd en zijn met een EPC van 0,26 bijna energieneutraal. De verwarming en koeling van de appartementen en penthouses zijn elegant weggewerkt in de vloeren. Kortom: verantwoord richting de volgende generaties en op de korte termijn riant voor uzelf vanwege het hoge wooncomfort.

Gezicht op Delft en het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft

Gezicht op Delft is wonen in een tijdloos icoon in Delft. Gezicht op Delft is een project van Ballast Nedam Development en is onderdeel van het omvangrijke nieuwbouwgebied Nieuw Delft waar de komende jaren tussen de circa 1500 woningen ontwikkeld worden. Gezicht op Delft is ontworpen door FARO Architecten uit Lisserbroek en het vierde project van Ballast Nedam Development in Nieuw Delft. Eerder ontwikkelde Ballast Nedam Development de projecten Floris, Guldenwater, en Poortmeesters in samenwerking met BPD.

Het toevoegen van een omvangrijk nieuwbouwprogramma rondom het nieuwe station en stadskantoor is een unieke kans voor Delft. Dit centrale stadsgebied kent een herontwikkeling met een omvang van ca. 1000 – 1500 nieuwe woningen en appartementen op een plek waar voorheen de trein zich door de stad slingerde. Deze laatste rijdt nu ondergronds, waarmee de binnenstad van Delft alle ruimte kreeg om Nieuw Delft te ontwikkelen. Een stedelijk gebied met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Delft kent een zeer ruim aanbod in winkelen, wonen, leren, werken en ontspannen in een mix van oud en nieuw. En niet te vergeten: reizen. Het splinternieuwe station van Delft voldoet aan alle moderne eisen.

De kwalificatie stedelijke allure past naadloos op het deelgebied Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft. Pal naast het historisch centrum verrijzen in het Van Leeuwenhoekkwartier zo’n 600 huur- en koopappartementen en woningen rondom het nieuwe stadspark. Groot en klein. Hier woont u in een gebied met een breed scala aan stedelijke functies, die zorgen voor een optimale mix in een dynamische leefomgeving. Binnen deze ‘city-lounge’ – een plek van ontmoeten – krijgt Gezicht op Delft gestalte.