Start verkoop gasloze & energieneutrale woningen Het Land fase 13 Spijkenisse

De verkoop van Het Land fase 13 in Spijkenisse gaat van start: 40 gasloze & energieneutrale woningen waarvan 24 eengezinswoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De start verkoop vindt plaats op woensdag 4 juli a.s. tussen 17.00 – 19.00 uur in het Elementenhuis, Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse.

Het Land fase 13 is een project van ontwikkelaar Ballast Nedam Development. Ballast Nedam Development vormt samen met Dura Vermeer en VORM de VOF Dijkzone. Het Land maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling De Elementen.

Spijkenisse
Aan de rand van Spijkenisse verrijst een nieuwe woonwijk. Een woonwijk met brede lanen, grote voortuinen en mooie details waardoor u zich waant in de jaren 30 van de vorige eeuw. Het Land bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Spijkenisse en andere voorzieningen zoals supermarkten en het ziekenhuis.

Het Land fase 13
Fase 13 is één van de laatste fases van het Land en wordt ‘Het Land van melk & honing’, genoemd. Een land waar het goed en voorspoedig leven is.

In totaal worden 40 energieneutrale nieuwbouw koopwoningen aangeboden bestaande uit bijzonder ruime rij- en hoekwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen met een breedte van 4,50 tot 7,00 meter. Alle woningen beschikken over een lichte woonkamer met open keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Op de benedenverdieping is comfortabele vloerverwarming aanwezig en er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping. De woningen zijn met diverse individuele aanpassingen en opties geheel naar wens te maken.

De woningen worden energieneutraal, dit betekent dat ze een EPC van 0 krijgen. De woningen worden gasloos gerealiseerd en voorzien van een warmtepomp met balansventilatie en zonnepanelen. Hierdoor hebben de woningen zeer lage energielasten en zijn ze goed voor het milieu.

De koopsom van de rijwoningen is vanaf € 252.500,- en vanaf € 423.500,- voor een twee-onder-een-kapwoningen. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Het Land fase 13: https://www.facebook.com/hetlandspijkenisse.

Ook kunnen geïnteresseerden voor meer informatie contact opnemen met de verkopend makelaar, TW3, te bereiken op 010 3007117 of per mail naar info@tw3.nl.