Nieuwe logistieke en innovatieve hub Venneppark N207 geheel verkocht!

18 maart 2020

Onlangs is de laatste kavel op bedrijventerrein Venneppark N207 geleverd en daarmee zijn alle kavels verkocht. Het terrein zal de komende jaren verder uit te groeien tot een nieuwe logistieke en innovatieve hub met vestigingen van internationaal georiënteerde bedrijven. Bedrijventerrein Venneppark N207 ligt aan de zuidkant van Nieuw-Vennep en pal naast de provinciale weg N207, op slechts 2 minuten rijden van de A4 en A44 en vlakbij luchthaven Schiphol.

De ontwikkelcombinatie De Vennep Beheer B.V. is trots op haar bijdrage aan de ontwikkeling van deze uitstekend bereikbare en centraal gelegen nieuwe logistieke en innovatieve hub. Onderzoek, technologische ontwikkelingen en vernieuwingen, organisatie van mens en middelen typeren de bedrijven, die hebben gekozen voor Venneppark N207. Met de levering van de laatste bouwrijpe kavel van bijna 10.300 m2 is een mijlpaal bereikt. Op deze kavel verrijst een toekomstbestendig bedrijfspand, vooruitstrevend, duurzaam én energiezuinig.

Deze laatste kavel is de kroon op het werk van de ontwikkelcombinatie die ook 2019 succesvol afsloot met de levering van ongeveer 19.400 m2 bouwrijpe grond aan een groot logistiek bedrijf. “Zeker met bedrijventerreinen blijft het keer op keer een uitdaging om ervoor te zorgen dat de top van het logistieke en innovatieve bedrijfsleven er zich vestigt. Met name de internationale positionering en goede bereikbaarheid ten opzichte van andere terreinen zijn hierbij een groot succes gebleken. Deze hub is een prachtig voorbeeld van toekomstbestendig ontwikkelen door innovatie echt naar ons toe te trekken. Het was een groot voorrecht om dit te mogen faciliteren”, zegt Gerdy Kraus, projectmanager namens de ontwikkelcombinatie.

De ontwikkeling van bedrijventerrein Venneppark N207 is hiermee de laatste fase ingegaan. In het tweede kwartaal van 2020 rondt de ontwikkelcombinatie het bouwrijp maken af en zal een start worden gemaakt met het inrichten van het bedrijventerrein. Energiezuinige LED verlichting, bomen, heesters en ander groen zullen het bedrijventerrein Venneppark N207 een andere uitstraling geven. Later dit jaar zal de inrichting van het openbaar gebied worden afgerond.

De Vennep Beheer B.V., een samenwerking van Ballast Nedam Development en CLAW B.V., is intensief betrokken bij de ontwikkeling van Venneppark N207.

Voor meer informatie over Venneppark verwijzen wij naar www.venneppark-n207.nl.