Programma Nieuw Delft Presenteert op 6 oktober bekend

Op zaterdag 6 oktober opent projectorganisatie Nieuw Delft haar deuren weer voor jong en oud met Nieuw Delft Presenteert 3. U kunt op de open dag zowel binnen als buiten nader kennismaken met Nieuw Delft. Uw bezoek start op het stadskantoor bij de ingang aan de Coenderstraat, de deuren staan open tussen 10.00 – 14.00 uur.  

Op het stadskantoor zijn medewerkers van Nieuw Delft, architecten, zelfbouwgroep GO Van Leeuwen en partners als Ballast Nedam Development en BPD aanwezig om u meer te vertellen over hun plannen en het woonaanbod. U kunt de maquette bekijken en er zijn presentaties over het Van Leeuwenhoekpark (stedenbouwkundige Arjaan Hoogenboom), Park Spoorloos (Mark Rotteveel, Koninklijke Ginkel Groep) en ‘Werken met bouwgroepen is leuk/CPO’ (architect zelfbouwgroep Van Leeuwenhoek Liesbeth Janson).   

Zelf en begeleid wandelen in Nieuw Delft
U kunt op eigen gelegenheid via een vooraf uitgestippelde route een wandeling maken in Nieuw Delft. Onderweg vertellen onder meer Smit’s Bouwbedrijf en Vink Bouw (gebouw Antoni en drie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO's) op veld 3), Pieter van Foreest (initiatief op veld 6) en Stebru (Superlofts in de Coendersbuurt) u graag meer over hun plannen. De route kunt u ophalen op het stadskantoor.

Nieuw Delft organiseert ook exclusieve rondleidingen door de Coendersbuurt, Park Spoorloos en naar veld 3 waar zelfbouwgroep van Leeuwenhoek (CPO) hun appartementengebouw realiseert. Bent u geïnteresseerd in zo’n rondleiding, dan kunt u een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl. Het aantal beschikbare plekken per rondleiding is beperkt. De rondleidingen starten op het stadskantoor.    

Op de hoogte blijven
Meer weten over Nieuw Delft Presenteert en het programma? Raadpleeg www.nieuwdelft.nl.