informatieavond 27 november 2018

Cartesiusdriehoek wordt een nieuwe stadswijk van Utrecht. Een duurzame stadswijk waar mensen van uiteenlopende doelgroepen wonen, werken, bewegen, en kunnen ontspannen. In totaal worden er 2.600 energieneutrale woningen met een kwalitatief hoogstaande architectuur en uitstraling gebouwd. Deze woningen liggen in een rustige oase waar wandelen en fietsen de hoofdvervoersmethoden vormen en waarbij de stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn. Interessante ontwikkelingen in dit gebied zijn de actieve inzet van deelmobiliteit en het handhaven van het bestaande CAB gebouw. Het CAB gebouw zal de “centrale huiskamer” van de wijk worden. Een plek die invulling geeft aan de thema’s bewegen, gezonde voeding, community, zingeving en ontspanning.

Geïnteresseerd?

Op 27 november wordt een informatiebijeenkomst met de buurt georganiseerd. Tijdens de eerste bijeenkomst willen wij als ontwikkelteam (Ballast Nedam Development, MRP Development, NS vastgoed en de gemeente Utrecht) onze plannen met de buurt delen en informatie uit de buurt ophalen.
 
Digitaal op de hoogte blijven en uitnodigingen ontvangen voor de volgende informatieavond? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.cartesiusdriehoek.nl/contact