31 koopwoningen 100% verkocht in Schoener Spijkenisse

14 februari 2020

Het deelproject Schoener, wat onderdeel is van de gebiedsontwikkeling De Haven Spijkenisse, is voor 100% verkocht. Het plan is ontwikkeld door Ballast Nedam Development. Alle woningen zijn verkocht aan particuliere kopers.


Planning bouw en realisatie

Het deelproject omvat om 31 gasloze & energieneutrale woningen waarvan 25 eengezinswoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Door de directe aansluiting op het stadscentrum van Spijkenisse is de kade de plek om even te genieten. De nabijheid van Rotterdam en de verbinding met het metronetwerk maakt het gebied erg aantrekkelijk binnen de regio.


Duurzaamheid in elk facet van de ontwikkeling

De woningen zijn klaar voor de toekomst en energieneutraal, dit betekent dat ze een EPC van 0 krijgen. De woningen worden gasloos gerealiseerd en voorzien van een warmtepomp, met balansventilatie en zonnepanelen. Hierdoor hebben de woningen zeer lage energielasten en zijn ze goed voor het milieu.


Schoener

Schoener is fase 4 van de gebiedsontwikkeling genaamd De Haven Spijkenisse. In totaal worden 31 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd bestaande uit bijzonder ruime rij- en hoekwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben een vriendelijke en tijdloze Hollandse architectuur en zijn met een breedte van 5,40 tot 6,00 meter ruim opgezet. Alle woningen beschikken over een lichte woonkamer met open keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Op de benedenverdieping is comfortabele vloerverwarming aanwezig. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Door de diverse en individuele aanpassingen wordt de woning geheel naar wens opgeleverd. De start van de bouw zal eind mei begin juni van dit jaar plaatsvinden en de bouw zal circa een jaar duren. Oplevering van de woningen zal hiermee medio 2021 plaatsvinden. De bouw wordt uitgevoerd door Ballast Nedam West.


Als u op de hoogte wil worden gehouden over de andere deelplannen kunt gaan naar de website https://www.dehavenspijkenisse.nl. Hierop worden alle deelplannen aangekondigd en wanneer ze in verkoop gaan.


Dit project maakt onderdeel uit van de ontwikkelingscombinatie V.O.F. Dijkzone, een samenwerking van VORM, Dura Vermeer en Ballast Nedam Development.