Ballast Nedam Development kiest voor Homestudios

11 april 2024

Gebiedsontwikkelaar Ballast Nedam Development bekrachtigt vandaag de langjarig strategische samenwerking met Homestudios. De keuze van Ballast Nedam Development voor Homestudios is een belangrijke stap in het creëren van een echt thuis voor woningkopers. Naast de complete Homestudios experience krijgen woningkopers van Ballast Nedam Development toegang tot een uitgebreid palet woonklaar mogelijkheden.

One-stop-shop

Vincent Bakker - Head of Sales & Marketing bij Ballast Nedam Development: "Deze strategische samenwerking met Homestudios stelt ons in staat om de begeleiding van kopers verder vorm te geven. Door krachten te bundelen is de one-stop-shop succesformule van Homestudios nu ook beschikbaar voor de woningkopers van Ballast Nedam Development. Wij zijn enorm enthousiast over de eerste projecten die nu in verkoop gaan."

Voel je thuis

Ard Siekerman - directeur Homestudios: “Fantastisch dat Ballast Nedam Development als gerenommeerde gebiedsontwikkelaar kiest voor de kopersbegeleiding van Homestudios. De kopers van nieuwbouwprojecten van Ballast Nedam Development creëren vanaf vandaag een ideaal thuis in ons experience center langs de A2 in Utrecht. We gaan optimaal samenwerken om de toekomstige bewoners op de eerste plaats te zetten en ze uiteindelijk helemaal thuis te laten voelen in hun nieuwe woning.”

Homestudios experience center

Homestudios biedt kopers van nieuwbouwwoningen een breed aanbod van producten van premium partners, reguliere meerwerkopties, maar ook een zeer uitgebreide aanbod woonklaar mogelijkheden. Het experience center van ruim 5.000 m² biedt ruimte aan een indrukwekkende 3D-studio, uitbouwtheater, 11 volledig afgebouwde en ingerichte inspiratiewoningen. Een groot aantal specialisten werkt dagelijks aan een ultieme klantbeleving en helpt kopers hun droomhuis te realiseren. Vijf jaar geleden startte Homestudios met het eerste project ‘Larense Veld Almere’ (een samenwerking van gebiedsontwikkelaar AM en Ballast Nedam Development), nu in 2024 kiest Ballast Nedam Development voor de volledige ondersteuning van Homestudios op al haar projecten.