Board van Ballast Nedam Development benoemt twee operational directors

13 januari 2023

De board van Ballast Nedam Development benoemt twee operational directors die de dagelijkse operatie zullen aansturen. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de ontwikkelportefeuille.

Eveline Keizer

Eveline Keizer is nieuw bij Ballast Nedam Development in dienst gekomen als Operational Director. Met ruim 20 jaar ervaring bij verschillende vastgoed- en gebiedsontwikkelaars in Nederland. Eveline Keizer: “Door mijn jarenlange ervaring, met een focus op complexe binnenstedelijke locaties en gebiedsontwikkelingen, past de portefeuille van Ballast Nedam Development goed bij mij. De hoge duurzaamheidsambities die Ballast Nedam Development nastreeft sluiten bovendien goed aan op mijn eigen ambitie om projecten te realiseren die toonaangevend zijn op dit gebied.”

René Lecluse

René Lecluse is bij Ballast Nedam Development sinds 2017 in dienst, in zijn vorige rol als regiodirecteur. René Lecluse: “De gebiedsontwikkelingen van Ballast Nedam Development in combinatie met haar ambities op het gebied van duurzaamheid en innovaties bieden mij de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving. Hiermee zorgen we voor een omgeving waarin wonen, werken en recreëren hand in hand gaan. Datgene wat vandaag wordt gebouwd moeten de monumenten van de toekomst worden, waarmee voor de lange termijn een duurzame omgeving word gecreëerd.”

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van het wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.