Ballast Nedam Development verwelkomt 4 nieuwe collega's

07 januari 2021
Ballast Nedam Development breidt het team uit met 3 nieuwe projectontwikkelaars, Tessa Haarler, Richard de Jong en Kamil Boynuegri. Daarnaast wordt Nathalie Notenboom als board assistant aan het team toegevoegd. De toevoegingen aan het team passen in de lange termijn groeistrategie van de organisatie waarbij een internationaal en divers personeelsbestand wordt nagestreefd.
Tessa Haarler (Developer)
Tessa is bij Ballast Nedam Development gestart als Developer en combineert haar financiële/planeconomische achtergrond met een creatieve mind-set en de filosofie om mens en natuur in harmonie te laten leven. Ze zal zich gaan richten op de gebiedsontwikkeling van De Groene Loper in Maastricht.
“Duurzame ontwikkelingen met een hoge ambitie, voldoende groen en een aantrekkelijke openbare ruimte worden steeds belangrijker, zeker in deze tijd. Mijn eerste gebiedsontwikkeling is de internationaal prijswinnende De Groene Loper in Maastricht. De leefomgeving die we daar neerzetten voldoet aan deze nieuwe manier waarop gebiedsontwikkeling ingezet wordt. Telkens verder gaan en jezelf en het team uitdagen is precies wat daar gebeurd. Ik lever hier maar al te graag een positieve bijdrage aan.”
Richard de Jong (Developer)
Richard de Jong is bij Ballast Nedam Development in dienst gekomen als Developer. Hij zal zich gaan richten op de ontwikkeling van het Urban Interactive District (UID) in Amsterdam Zuidoost. 
“Een tevreden eindgebruiker, een optimaal proces en focus op kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste factoren bij de realisatie van vastgoed, dat gecombineerd met een grote ambitie op het gebied van duurzaamheid maken een project succesvol. De visie van Ballast Nedam Development sluit daar perfect op aan”
Kamil Boynuegri (Developer)
Kamil is begonnen als Developer en combineert zijn technische achtergrond op het gebied van architectuur met een commerciële mind-set. Hiervoor werkte hij voor Renaissance Development als Associate Project Manager.
“De essentie van projectontwikkeling is voor mij om een gezonde en duurzame balans te vinden tussen de lokale en maatschappelijke belangen en die van marktpartijen zodat iedereen de vruchten van de ontwikkeling kan plukken. Juist bij Ballast Nedam Development wordt naar deze balans gezocht waardoor ik mij er erg thuis voel. Ik heb enorm veel zin om een bijdrage te leveren aan het team waar ik mij ervaring goed in kan zetten.”
 
Nathalie Notenboom (Board Assistant)
Nathalie Notenboom is onlangs gestart als Board Assistant bij Ballast Nedam Development. Met ruime ervaring in de hospitality branche weet zij alles tot in de puntjes te regelen en collega’s te ontzorgen.
“Als Board Assistant moet je een goede verbinder zijn waarbij je servicegericht, doortastend en enthousiast te werk gaat. Ik heb een echte hands-on mentaliteit, ben graag de spil in een dynamisch team en kijk er enorm naar uit afwisselend en efficiënt te kunnen werken met als doel een goede bijdrage te kunnen leveren aan het succesvol opereren van Ballast Nedam Development.
Over Ballast Nedam Development
Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van het wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.